Overig

WIN 1 T/M 5 AUGUSTUS | Festivalkaarten Dicky Woodstock

Het terrein van Dicky Woodstock Popfestival
Het terrein van Dicky Woodstock Popfestival © RTV Oost
Oost viert de zomer met jou! Deze week zijn we onder meer bij het Truckfestijn Diepenheim, Dicky Woodstock Steenwijkerwold en de Deventer Boekenmarkt. Op radio hoor je de beste zomerse muziek, de leukste verhalen en spelen we zomerse spelletjes. En... er zijn fantastische prijzen te winnen! Deze week maak je kans op festivalkaarten voor Dicky Woodstock.

Winnen? Dit moet je doen!

App een foto van zomerse taferelen op ‘t platteland naar ons en maak kans op tickets voor Popfestival Dicky Woodstock! De leukste en meest originele foto wint. Whats-app naar 06-82334550.

Dit kun je winnen

Je wint kaarten voor Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold, dit festival vindt plaats op 4, 5 en 6 augustus. Dit jaar treden onder anderen Chef's Special, Kraantje Pappie, Bökkers, Henk Wijngaard, Daredevils en Queen (must go on) op.
Dicky Woodstock is een echt ‘plattelandsfeest’. Behalve het popfestival zijn er allerlei activiteiten, die je typisch voor het platteland kunt noemen. Zoals het bekende Zwientie Tikk’n, Trekkertrek wedstrijden, Autorodeo’s, Schansspringen met auto’s, Bull Shit en Luchtballon Koe.
Dat wordt genieten, dus doe je best en sleep die prijs in de wacht!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.