Overig

WIN 6 T/M 14 AUGUSTUS | Rondleiding met bierproeverij

Win een rondleiding en bierproeverij voor 6 personen
Win een rondleiding en bierproeverij voor 6 personen © Bierbrouwerij Huttenkloas
Oost viert de zomer met jou! Deze week zijn we onder meer bij de Ommer Bissingh, de Gondelvaart in Beltschutsloot en Muziek aan het Plein in Zwolle. Op radio hoor je de beste zomerse muziek, de leukste verhalen en spelen we zomerse spelletjes. En... er zijn fantastische prijzen te winnen! Deze week maak je kans op een rondleiding met bierproeverij voor 6 personen.

Winnen? Dit moet je doen!

Waar geniet jij nou écht van in de zomer? App een foto van jouw genietmoment en maak kans op een rondleiding met bierproeverij bij Huttenkloas in Albergen voor 6 personen. De leukste en meest originele foto wint. Stuur een appje naar 06-82334550.

Dit kun je winnen!

Samen met je vrienden ga je naar Bierbrouwerij Huttenkloas. Het brouwen van Huttenkloas is een arbeidsintensief proces, met als resultaat een selectie bieren waar de liefde en passie vanaf spat – en dat proef je! Tijdens de rondleiding voor 6 personen door de brouwerij zie je de magie achter het brouwen van bier; het brouwhuis, de vergistingsruimte, de lagerruimte en de bottelarij. En het proeven? Dat doe je natuurlijk ook! In het proeflokaal proef je vier biertjes met bijbehorende Twentse lokale hapjes.
Krijg je al dorst? Doe dan je best en sleep deze prijs in de wacht. Proost!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.