Betaald voetbal

Go Ahead Eagles speelt in oefenduel gelijk tegen VfB Oldenburg

Go Ahead Eagles sluit trainingskamp af met gelijkspel
Go Ahead Eagles sluit trainingskamp af met gelijkspel © Orange Pictures
Op de slotdag van het trainingskamp heeft Go Ahead Eagles gelijkgespeeld tegen VfB Oldenburg. In het Marschweg-Stadion eindigde het oefenduel met de Duitsers in een 1-1 remise.
Al na zeven minuten moesten de Deventenaren in de achtervolging. Oldenburg kwam op voorsprong via Marten Schmidt. Go Ahead zocht vervolgens nadrukkelijk naar de gelijkmaker en kreeg mogelijkheden via Philippe Rommens en Jahnoah Markelo. Doelman Jeffrey de Lange voorkwam vlak voor rust een tweede tegentreffer en hield Go Ahead daarmee in de wedstrijd.

Amofa kopt binnen

In de vijftigste minuut kwam de ploeg van René Hake langszij. Jamal Amofa kopte na rust de gelijkmaker tegen de touwen. Dat bleek uiteindelijk het slotakkoord in Oldenburg. Go Ahead Eagles vervolgt de oefencampagne volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen Helmond Sport.