Nieuws

Oost viert de zomer met jou!

Bruegheliaans Festijn in Losser
Bruegheliaans Festijn in Losser © René Wolf
Festivals, tentfeesten, dorpsfeesten en sport- en cultuurevenementen. Deze zomer staat heel Overijssel bol van de activiteiten en RTV Oost is erbij. Vijf weken lang laat de omroep voor Overijssel je de sfeer voor en achter de schermen van de vele festiviteiten meebeleven. Volg het op radio, televisie en online.
RTV Oost viert de zomer met jou, vanaf 25 juli gaan we op pad. Gezwalk op de balk, NK gatgraven, bloemencorso, zomerfeesten, markten, festivals en nog veel meer. Volg ons en je bent erbij. Wil je weten waar we zijn? Op rtvoost.nl/zomerinoverijssel vind je alle locaties.

Win fantastische prijzen

Het is niet alleen leuk om onze verhalen te volgen, je kunt ook nog eens fantastische zomerse prijzen winnen. Maak kans op een volledig verzorgde dag Giethoorn, een rondvaart in een luxe sloep over de IJssel, festivalkaarten voor Dicky Woodstock, een rondleiding met bierproeverij en een fantastische ballonvaart. Kijk op rtvoost.nl/zomerinoverijssel hoe je kunt winnen.

Doe ze de groeten!

Je moeder, opa, vrienden, collega's, buren of heel Overijssel... Doe ze de groeten! Waar je ook bent, stuur ons je vakantiegroeten. Maak een filmpje of een spraakbericht met jouw vakantiegroet en app dit naar de Radio Oost-app 06 - 4567 1 33 1.
Vanaf 25 juli kun je ons volgen op Radio en TV Oost in het dagelijkse programma Zomer in Overijssel. Ook online doen we natuurlijk verslag. Kijk voor alle uitzendtijden in onze radio- en tv-gids op rtvoost.nl/tv-radio.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.