Nieuws

Hannah (21) uit Wijhe verkozen tot Miss Elegance of the World

Hannah uit Wijhe (met de donkere japon) wordt Miss Elegance of the World
Hannah uit Wijhe (met de donkere japon) wordt Miss Elegance of the World © Facebookpagina Hannah van der Werk
Het wordt een druk jaartje voor de 21-jarige Hannah van der Werk uit Wijhe. Naast haar studie en werk komen er ongetwijfeld allerlei verplichtingen bij, want ze is afgelopen weekend in het Engelse Blackpool gekozen tot Miss Elegance of the World. Dat is een verkiezing die nu eens niet (alleen) draait om een 'mooi koppie' of de perfecte maten, maar juist om zelfbewust zijn voor vrouwen van alle leeftijden.
Hannah liet zes andere geselecteerde kandidaten van overal ter wereld achter zich. "Nu ik thuis ben, dringt het een beetje tot me door wat er is gebeurd gisteravond", zegt Hannah op Radio Oost. Miss Elegance of the World is dus iets meer dan een deur openhouden, maar wat is het nou precies? "De jury kijkt of je elegant bent, of je om de medemens geeft en of je compassie hebt met de aarde", weet Hannah.
Je bent prachtig hoe je bent en juist je kijk op de mensheid is belangrijk
Hannah van der Werk

Hé, die ken ik

Ze heeft een prachtig weekend gehad in een mooi hotel in Blackpool. Sinds ze de titel heeft gewonnen, regent het ook vriendschapsverzoeken op haar facebookpagina. Want, als je wint dan heb je vrienden! Voor de camera staan is voor de Miss uit Wijhe trouwens geen nieuwe ervaring. De oplettende lezer herkent haar natuurlijk van de boerinnenkalender. Juist deze maand hangt ze in menig melkput.
Wie de nieuwe Miss Elegance of the World in het echt wil zien, moet de Zwolse modezaken afstruinen, want daar werkt ze. Tenminste, als ze niet druk is met haar opleiding en de verplichtingen die de Miss-titel met zich meebrengt. Ondanks alles loopt ze niet met haar hoofd in de wolken. Dat wil zeggen, nog niet, want Hannah wil graag stewardess worden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.