nieuws

Honderden automobilisten in de rij voor gratis tanken in Haaksbergen

De opening van het nieuwe tankstation van AVIA Weghorst in Haaksbergen heeft op de Hengelosestraat voor een verkeerschaos gezorgd. Honderden automobilisten stonden aan het eind van de middag op de weg te wachten voor een gratis tankbeurt.
De openingsactie om vanaf vijf uur vanmiddag gratis te komen tanken trok al vanaf een uur 's middags automobilisten naar het tankstation. Die wilden daar wachten tot het zover was. Dat was echter niet de bedoeling, deze klanten werden dan ook weggestuurd. Vanaf vijf uur was een wachtrij wel toegestaan. Zo'n 250 automobilisten probeerden al toeterend bij het tankstation te komen, waar alleen de eerste vijftig klanten de tank gratis mochten vullen. Dat leidde tot grote verkeersdrukte in de omgeving van het tankstation, die maar met moeite door verkeersregelaars opgelost kon worden.
Morgen en overmorgen heeft het tankstation nog een aantal acties ingepland waarbij klanten kans maken op een gratis tankbeurt. Over de komst van het nieuwe tankstation was vooraf veel ophef, omdat het het vierde tankstation is binnen een straal van enkele kilometers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.