nieuws

Nog een verdachte vast in onderzoek naar steekpartij in Almelo

Dode bij steekpartij Sluitersveldsingel in Almelo
Dode bij steekpartij Sluitersveldsingel in Almelo © Fotopersbureau Bert Kamp
In het onderzoek naar een steekpartij met dodelijk afloop op 24 januari aan de Sluitersveldssingel in Almelo zit nog een verdachte vast. Dat is een 44-jarige man uit Almelo. In totaal zaten naar aanleiding van de steekpartij negen verdachten vast, waaronder drie jongeren en twee vrouwen.
Vandaag werd een 40-jarige verdachte vrijgelaten, die bij de steekpartij zelf ernstig gewond raakte. De enige verdachte die op dit moment nog vast zit wordt verdacht van doodslag op een 45-jarige man uit Almelo die om het leven kwam bij het incident.
De steekpartij had plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 januari rond 02.45 uur. Naast het dodelijke slachtoffer raakten drie anderen gewond, van wie één ernstig. De politie riep een Team Grootschalige Opsporing op om te onderzoeken wat er zich precies in het flatgebouw waar het steekincident plaatsvond heeft afgespeeld. In dit onderzoek bleek onder meer dat er een vechtpartij aan het steekincident vooraf ging. Deze vechtpartij, tussen twee groepen jongeren, had plaats in het Schelfhorstpark.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.