Betaald voetbal

Thomas Bruns keert in Almelo terug op het oude nest

Thomas Bruns keert terug in Almelo
Thomas Bruns keert terug in Almelo © NESimages.nl
Thomas Bruns maakt per direct de overstap naar Heracles Almelo. De 30-jarige Bruns komt transfervrij over van het Turkse Adanaspor, waar zijn nog eenjarige contract in onderling overleg is ontbonden. Bruns tekent in Almelo een contract tot de zomer van 2025.
Bruns keert daarmee terug op het oude nest. De middenvelder speelde eerder van 2011 tot 2017 voor de club uit Almelo. Daarnaast was hij in Nederland actief voor FC Groningen, PEC Zwolle, Vitesse en VVV-Venlo.

Thuiskomen

Bruns is blij met zijn terugkeer in het vertrouwde Almelo: "Het voelt direct als thuiskomen. Ik kom allemaal bekende gezichten tegen en na vijf jaar weg te zijn geweest, geeft dit weer een goed gevoel. Ik wil met mijn kwaliteiten een steentje bijdragen aan een terugkeer van Heracles Almelo in de Eredivisie."

Jongen van de club

Ook technisch directeur Nico-Jan Hoogma is in zijn nopjes met de komst van Bruns: ‘Thomas is een jongen van de club met bewezen kwaliteiten. Hij is een aanvallende middenvelder met scorend vermogen en een echte aanjager. Wij denken dat Thomas een goede aanwinst is voor de selectie’.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.