Betaald voetbal

FC Twente en Feyenoord morgen in gesprek over Zerrouki

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki © Orange Pictures
FC Twente en Feyenoord gaan morgen met elkaar in gesprek over Ramiz Zerrouki. De middenvelder van FC Twente moet in Rotterdam de opvolger worden van Fredrik Aursnes, die de overstap naar Benfica kan maken.
Jan Streuer gaf deze week in De Oosttribune aan dat FC Twente niet voornemens is om Zerrouki te verkopen. Hij bevestigde dat Feyenoord zich voor de 24-jarige middenvelder had gemeld, maar gaf aan dat hij het elftal intact wil laten. Zerrouki kwam tot dusver tot 68 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Twente en kwam daarin tot vier doelpunten.

Vijf miljoen

De Rotterdammers hebben een bod van vijf miljoen euro plus bonussen op de middenvelder van FC Twente uitgebracht. Eerder meldde trainer Ron Jans dat tien miljoen euro misschien wel niet genoeg is om Zerrouki over te nemen. De Algerijns international heeft nog een contract tot 2024 in De Grolsch Veste, met de optie voor nog een jaar.

Win-win

Zerrouki zelf laat na afloop van Cukaricki-FC Twente aan RTL 7 weten de stap graag te willen maken: "Voor mij persoonlijk is het sportieve het belangrijkste. Feyenoord speelt in de Europa League. Ik denk dat ik met de omstandigheden daar kan doorgroeien tot een betere speler. Maar het is niet aan mij. Het is aan de clubs om eruit te komen. Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt. Ik heb alles gegeven in de tijd dat ik voor FC Twente heb gespeeld en me altijd goed opgesteld. FC Twente heeft mij ook een mooie kans gegeven en ik denk dat het nu een win-win kan zijn voor alle partijen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.