Betaald voetbal

Ramiz Zerrouki wil naar Feyenoord: "Ik wil groeien als voetballer en Feyenoord is een mooi podium"

FC Twente won donderdagavond het heenduel van FK Cukaricki. In Belgrado speelde de ploeg van Ron Jans een prima eerste helft en stond het bij rust 0-3. Na rust was het spelbeeld anders en scoorde ook de thuisploeg nog een keer. Ook Ramiz Zerrouki, die in de belangstelling van Feyenoord staat, zag een wedstrijd met twee gezichten.
"Goed resultaat, met een goede eerste helft en een slechte tweede helft. Het werd rommelig, met veel lange ballen. We kwamen niet meer in onze kwaliteit te spelen. Dat kan met fitheid te maken hebben, maar komt denk ik ook omdat zij al in de competitie zitten en wij nog niet", aldus Zerrouki.

Nieuw

Voor veel spelers van FC Twente was de wedstrijd in Belgrado het debuut op Europees niveau. Ook voor Zerrouki was het een nieuwe ervaring: "Het was leuk om met de jongens te reizen en de dag voor de wedstrijd in het stadion te trainen. Het is een wedstrijd met een speciaal tintje, maar voetbal is voetbal aan het einde van de dag."

Feyenoord

Zerrouki staat in de belangstelling van Feyenoord en de clubs gaan morgen in conclaaf over de Algerijns international. Zelf wil hij de stap graag maken: "Het is niet aan mij of dit mijn laatste Europese wedstrijd voor FC Twente was. Ik heb bewust de afgelopen 48 uur afstand genomen om mij op deze wedstrijd te focussen. Ik heb de ambitie om de stap te maken. Ik ben FC Twente dankbaar. Een fantastische club, met geweldige supporters en een fantastisch team", vertelt Zerrouki.
Uiteindelijk wil je als voetballer ook groeien en ik denk dat dit voor mij een mooi podium is. Ik weet wat ik wil en ik denk dat het voor mijn toekomst goed kan zijn. Twente zit in mijn hart, maar je moet ook eerlijk zijn. Twente speelt voorronde Conference League en als je als voetballer een stap kan maken die hogerop is en je denkt dat je je daar goed kan ontwikkelen, dan moet je daar over nadenken. Dus van mijn kant zou ik de stap graag maken."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.