nieuws

Justitie looft 15.000 euro uit voor gouden tip over moord 74-jarige man Almelo

Justitie looft een beloning uit van 15.000 euro voor de tip die helpt om de moordenaar van de 74-jarige Sumbat Dawood Boghos uit Almelo te vinden. Dat is zojuist bekend gemaakt in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.
De man werd op vrijdag 19 december in zijn huis aan het Muiderslot vermoord. Zijn keel werd doorgesneden om hem te doden. De politie heeft vanavond dit detail en meer nieuwe details bekendgemaakt in Opsporing Verzocht. Het lichaam van de man werd die dag rond 14.15 uur gevonden door zijn vrouw die sinds 10.00 uur van huis was. Vermoedelijk is Sumbat Dawood Boghos tussen 10.00 uur en 11.15 uur vermoord. In het huis is een donkerkleurig mutsje gevonden. Mogelijk is dat mutsje van de dader. De politie heeft gevraagd wie de muts herkent.

Mogelijke getuige

Ook wordt er gezocht naar een mogelijke getuige. Rond 10.30 uur is een jonge vrouw gezien die vanaf de parkeerplaats op het Muiderslot in de richting van de aangrenzende huizen of een verderop gelegen school is gelopen. De politie gaf in het opsporingsprogramma aan dat nog niet bekend is wie de jonge vrouw is en deed de oproep aan de vrouw zich zo snel mogelijk te melden.
Om zoveel mogelijk mensen naar het programma te laten kijken heeft de politie vanavond een half uur voor de uitzending een sms-bom verstuurd aan alle mobiele nummers die op het moment van de moord - vrijdag 19 december - in de buurt van het Muiderslot in Almelo waren.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.