nieuws

HHC, Excelsior'31, Berkum en tweede elftal HSC'21 naar kwartfinales districtsbeker

Chris van der Meulen scoorde vier keer
Chris van der Meulen scoorde vier keer © VV Berkum
Vier Overijsselse clubs hebben zich vanavond geplaatst voor de kwartfinales van de KNVB-beker. Donderdag kan er nog een vijfde bij komen.
Topklasser HHC Hardenberg was in eigen huis met 2-0 te sterk voor derdeklasser RKZVC. De doelpunten van de thuisploeg kwamen op naam van Dennis Krohne en Hielke Penterman
Hoofdklasser Excelsior'31 won op bezoek bij eersteklasser asv Dronten met 4-0. Michel Gerritsen Mulkes, Niek Davina, Patrick Gerritsen en Gradus Hempenius scoorden voor de Rijssense ploeg.
Het tweede elftal van HSC'21 stuntte opnieuw. Coplan Soumaoro, Niels Rupert en Waldo Rhebergen (strafschop) zorgden voor een 3-1 overwinning op hoofdklasser DVS'33 Ermelo.
De strijd tussen Berkum en Go Ahead Kampen, allebei spelend in de eerste klasse D zaterdag, werd ruim gewonnen door de Zwolse ploeg. Het werd 6-0. Chris van der Meulen maakte er vier en de andere treffers kwamen van William Potkamp en Ruud Wellenberg.
Dieze West, uit de eerste klasse F zondag, wist niet te stunten bij topklasser Sparta Nijkerk. Het werd 2-0 voor de thuisploeg.
Vogido is de vijfde Overijsselse ploeg die zich voor de laatste acht kan plaatsen. De Enschedese ploeg neemt het donderdag op tegen WAVV.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.