Nieuws

Jesse (15) ging viral met zijn uitspraak: "Feestn, rookn en drinkn, tot laat"

Jesse Mooi ging heel Nederland door met zijn uitspraken op
Jesse Mooi ging heel Nederland door met zijn uitspraken op © RTV Oost / Niki Nijboer
De 15-jarige Jesse Mooi uit Lutten is door heel Nederland viral gegaan met zijn uitspraak "feestn, rookn en drinkn, tot laat!". Hij deed deze uitspraak tijdens de Bouwvakfeesten in datzelfde dorp, toen onze verslaggeefster vroeg wat dat feest zo gezellig maakt. We zochten hem op, op de boerderij!
In het weekend en in de vakantie helpt Jesse op de boerderij. Zijn wekker gaat dan standaard om half 8 's ochtends. De uitspraak 's avonds een man, 's ochtends een man" gaat zeker voor hem op. 's Avonds feesten met vrienden, 's ochtends gewoon weer op tijd aan de bak.
Op het moment dat we hem spreken, is hij druk bezig met mest uitrijden op het land:
Jesses ouders vinden het wel mooi dat hun zoon in heel Nederland te zien is geweest. Zijn vader is trots. "Ik had misschien wel hetzelfde gezegd op zo'n moment. En ik zie mezelf er ook wel in. Zo vader, zo zoon hè."
De zomervakantie is nog lang niet afgelopen voor Jesse. Wat hij allemaal gaat doen? "Zwemmen, maar ook werken. Hier op de boerderij helpen met inkuilen, mest uitrijden en binnenkort gaan we ook graan oogsten." We hoeven natuurlijk niet te raden wat hij later wil worden: boer.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.