Edwin Lugt en Hans de Vroome spreken selectie Go Ahead toe

De selectie en staf van Go Ahead Eagles zijn vandaag onder meer toegesproken door voorzitter Edwin Lugt en grootaandeelhouder Hans de Vroome. Tijdens de bijeenkomst hebben de bestuurders de betrokkenen ondervraagd over de negatieve prestaties van de Deventer ploeg.

Supporters van de club sloegen vandaag acht op de bijeenkomst in de Adelaarshorst met de bestuurders. De club bevestigt dat Lugt en De Vroome de selectie hebben toegesproken, maar wil geen verdere mededelingen doen over de inhoud van het gesprek. Go Ahead verkeert in degradatienood en presteert de laatste maanden ondermaats. Afgelopen zondag maakte trainer Foeke Booy bekend dat hij aan het einde van het seizoen de club gaat verlaten.


Beladen duels
De doelstelling voor Booy in de naderende laatste weken is om Go Ahead te behouden voor de eredivisie. De ploeg staat momenteel op de veilige vijftiende plek, maar de prestaties van de laatste weken bieden weinig garanties en vertrouwen. Zo scoorde Go Ahead slechts vier keer in de laatste tien duels. Komende zaterdag gaat Go Ahead op bezoek bij concurrent NAC. Op de laatste speeldag moet de Deventer ploeg ook nog naar die andere concurrent, Heracles Almelo.

Türüc wil weg
Verder werd vandaag bekend dat Deniz Türüç aan het einde van het seizoen wil vertrekken. De middenvelder, die wisselvallig presteert dit seizoen, ligt onder vuur bij een groot deel van de aanhang en zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Naast Türüç zal vermoedelijk nog een groot aantal spelers vertrekken uit Deventer, vanwege aflopende (huur)contracten .

Deel dit artikel: