nieuws

Ronde van Drenthe morgen live op TV Oost

Ronde van Drenthe
Ronde van Drenthe © Meijco.nl
De Ronde van Drenthe is morgen live te zien op TV Oost. De uitzending is een samenwerking tussen de organisatie van de wedstrijd en RTV Drenthe.
De uitzending wordt door TV Oost vanaf 13.45 uur integraal overgenomen van RTV Drenthe. We starten met live beelden van de wereldbekerwedstrijd voor vrouwen. Daarna, omstreeks 15.15 uur, zal de afscheidsdocumentaire van wielrenner Erik Dekker uit 2006 worden herhaald. Vanaf 16.15 uur is er een live-verslag van de Ronde van Drenthe voor de mannen.

Internationaal deelnemersveld

Het belooft een spannende strijd te worden met een sterk internationaal deelnemersveld, maar ook een goede Overijsselse delegatie met bij de vrouwen Kirsten Wild (Zwolle), Marijn de Vries (Zwolle), Loes Gunnewijk (Zwolle), Moniek Tenniglo (Albergen) en Anna van der Breggen (Hasselt) die onlangs nog Omloop Het Nieuwsblad won. Bij de mannen zijn Team Lotto NL-Jumbo en Team Roompot de blikvangers. Uit onze provincie komen onder anderen Coen Vermeltfoort (Schuinesloot), Jasper Hamelink (Raalte), Jasper Bovenhuis (Staphorst) en Steven Lammertink (Enter) aan de start.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.