Nieuws

Woningoverval Deventer: bewoner mishandeld en met mes bedreigd

Bij de overval raakte de bewoner licht gewond
Bij de overval raakte de bewoner licht gewond © News United / Rens Hulman
Een man is gistermiddag in zijn eigen woning in Deventer overvallen door twee mannen. Daarbij werd de bewoner mishandeld en bedreigd met een mes. Na een zoektocht door het huis, gingen de overvallers er zonder buit vandoor.
De overval was gistermiddag rond kwart voor vier in een woning aan de Boxbergerweg, daarbij raakte de bewoner lichtgewond. Het is onbekend in welke richting de overvallers zijn gevlucht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Signalement

De eerste man is ongeveer twintig jaar oud, heeft een lichte huidskleur en is rond de 1.80 meter lang. De tweede man is wat kleiner dan de eerste man, zo rond de 1.65 meter. Ook hij is ongeveer twintig jaar oud en heeft een lichte huidskleur. Hij droeg die dag een tasje ter hoogte van zijn heup (nektasje of heuptasje).

Camerabeelden

De politie roept buurtbewoners met camera- of dashcambeelden van de twee mannen op zich bij de politie te melden. Ook mensen die de overvallers hebben gezien of weten in welke richting het duo is gevlucht. Bel met 0900-8844 of tip via het onderstaande tipformulier. Anoniem melden mag ook via 0800-7000.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.