Betaald voetbal

Champions League-kwalificatie tussen FC Twente Vrouwen en Benfica live te zien bij RTV Oost

FC Twente Vrouwen live op TV Oost
FC Twente Vrouwen live op TV Oost © Orange Pictures
FC Twente Vrouwen versloeg gisteren Agarista CSF en daardoor staan de Enschedese voetbalsters in de finale van de eerste kwalificatieronde van de Champions League. Benfica is komende zondag in Enschede de tegenstander en dat duel is live te zien bij RTV Oost.
Ook vorig seizoen speelde FC Twente tegen Benfica in de voorronde van het grootste clubtoernooi. Toen waren de Portugese dames in een tweeluik te sterk.

TV Oost en YouTube

Zondagavond is de wedstrijd tussen de twee clubs vanaf 17.55 uur live te zien op TV Oost én op ons YouTube-kanaal. Het duel begint om 18.00 uur. De winnaar van zondag gaat door naar de tweede voorronde van de Champions League.

De Oosttribune op zondag

Na de wedstrijd is er op TV Oost ook een reguliere uitgave van De Oosttribune. Daarin is een samenvatting te zien van het duel van FC Twente Vrouwen tegen Benfica, maar is er ook aandacht voor de competitiestart in het amateurvoetbal.
Tweededivisionist HHC Hardenberg speelt de seizoensouverture in eigen huis tegen Noordwijk en Excelsior begint in de Derde Divisie met een uitwedstrijd tegen Barendrecht. Van beide duels is zondagavond een samenvatting te zien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.