Overig

Roots met Marisa Heutink

Bert Eeftink gaat met radiomaker Marisa Heutink terug naar haar jeugd in Enschede
Bert Eeftink gaat met radiomaker Marisa Heutink terug naar haar jeugd in Enschede © Apex / RTV Oost
In de derde aflevering van Roots gaat Bert Eeftink samen met radiomaker Marisa Heutink terug naar haar jeugd in Enschede.
Waar je opgroeit, word je gevormd. Dat geldt voor iedereen, ook voor mensen in de spotlights. In het derde seizoen van het TV Oost-programma Roots zoekt Bert Eeftink weer het spoor terug van bekende Overijsselaars. Terug naar waar hun wortels liggen. Terug naar het begin. Terug naar hun... roots. In deze aflevering van Roots gaat Bert Eeftink samen met radiomaker Marisa Heutink terug naar haar jeugd in Enschede.

Marisa Heutink

Marisa groeide samen met haar broer Riemer op in de Emmastraat in Enschede. Haar ouders runden hier een eethuisje, waar de jonge Marisa veel te vinden was. Samen met Bert Eeftink bezoekt ze de Prinsenschool, waar ze haar basisschooltijd doorbracht, die overschaduwd werd door de traumatische gebeurtenis van het verongelukken van een klasgenootje. Met meester Paul de Groot had ze een goede band, hij zag al snel dat ze een sterke ambitie had om zichzelf te presenteren. Van huis uit werd de muziek bij de jonge Marisa er al met de paplepel ingegoten. Vanaf haar vijfde jaar wist ze dan ook al dat ze deejay wilde worden én psycholoog. In haar middelbare schooltijd werkte ze al bij Enschede FM, daarna kwam ze in de talentenpoel van 3FM, waar ze nachtradio ging maken. Via Yorin FM, Caz! en Arrow Classic Rock keerde Marisa in 2010 toch weer terug naar haar roots in het Oosten van het land en kreeg ze haar eigen radioprogramma bij Radio Oost. Ondertussen pakte ze ook haar grote wens op, een studie psychologie. Samen met haar man en twee dochters woont ze tegenwoordig in Ambt Delden.
In Roots gaat Bert Eeftink met radiomaker Marisa Heutink terug naar haar jeugd in Enschede

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.