Nieuws

Heethoofd deelt kopstoot uit in café Zwolle, politie zoekt man in opvallend Versace-shirt

Onder de Loep
Onder de Loep © Onder de Loep
Zo sta je gezellig met een groepje vrienden te dansen in een feestcafé, en zo sta je met een handdoek je bebloede gezicht te deppen. Een man van 35 uit Zwolle kreeg in een café aan de Voorstraat in Zwolle een kopstoot nadat hij per ongeluk een man aanstootte. De politie is op zoek naar de agressieve man, die een opvallend shirt droeg, vermoedelijk van Versace.
Beelden van de man zijn eerder via social media gedeeld, maar dat heeft volgens de politie nog geen naam opgeleverd. "Volgens een getuige heeft de man meerdere gouden tanden", vertelt politiewoordvoerder Jop Heinen. "Daarnaast hopen we dat iemand hem herkent aan zijn opvallende shirt, dat vermoedelijk van Versace is."
"Gelukkig is het slachtoffer niet ernstig gewond geraakt", aldus Heinen. "Hij kreeg van de beveiliging een handdoek om het bloeden te stoppen en hoefde niet verder behandeld te worden. Maar vervelend is dit natuurlijk wel: zijn neus was heel gevoelig daarna. En waarom? Hij krijgt een kopstoot omdat iemand hem aanstoot. Helaas komen we dit soort uitgaansgeweld vaak tegen in ons werk."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.