Nieuws

Wie pakte in park Zwolle een jong kind vast?

In de buurt van dit bruggetje, vlakbij de Leo Majorlaan in Zwolle, werd een jong kind vastgepakt
In de buurt van dit bruggetje, vlakbij de Leo Majorlaan in Zwolle, werd een jong kind vastgepakt © RTV Oost / Onder de Loep
De politie is op zoek naar een man die bij een bruggetje vlakbij kinderdagverblijf Nooterhof en de Leo Majorlaan in Zwolle een jong kind heeft vastgepakt. De lichtgetinte man droeg een oranje t-shirt en fietste op een donkere herenfiets weg in de richting van de Goertjesweg.
Het voorval gebeurde op zaterdag 20 augustus rond 14.30 uur. Er is in de omgeving gezocht naar de man, er is buurtonderzoek gedaan en een melding verspreid via Burgernet, maar de man is niet gevonden. De politie roept daarom getuigen op zich te melden.
De lichtgetinte man heeft zwart/bruin kort haar, geen baard, snor of bril en is tussen de 15 en 20 jaar oud. Hij is niet lang, tussen de 1.65 of 1.70m, heeft een normaal postuur en droeg dus oranje bovenkleding. Verder droeg hij een korte broek en donkere schoenen.
Informatie over de man is welkom. Bel de tiplijn: 0800 - 6070 (gratis), gebruik het tipformulier of stuur politie Zwolle een privébericht op Facebook.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.