Nieuws

112 nieuws: File in Giethoorn door bermbrand | dronken fietser van A1 geplukt

Een politieauto verspert de weg vanwege een bermbrand in Giethoorn.
Een politieauto verspert de weg vanwege een bermbrand in Giethoorn. © Persbureau Meter
In dit bericht houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

22.00 uur Gewond bij steekincident in Enschede

Bij een zorginstelling aan de Broekheurne-Ring in Enschede heeft vanavond een steekincident plaatsgevonden. Lees het volledige artikel hier.

16.25 uur: File in Giethoorn door bermbrand

Een flinke bermbrand in Giethoorn heeft vanmiddag het verkeer op de Beulakerweg enige tijd lamgelegd. Omdat het ging om een stuk groen dat in brand stond, bestempelde de brandweer het incident als middelbrand. De brandweer rukte uit met meerdere blusvoertuigen. Daar had het verkeer last van.
De brandweer in Giethoorn was druk met de bestrijding van een bermbrand.
De brandweer in Giethoorn was druk met de bestrijding van een bermbrand. © Persbureau Meter

06.05 uur: Heidebrand Lattrop-Breklenkamp

In een natuurgebied bij Lattrop-Breklenkamp is afgelopen nacht brand uitgebroken in een heideveld. Volgens de brandweer is daarbij een oppervlakte ter grote van zo'n 1,5 voetbalveld verloren gegaan.
Lees hier het hele bericht.

06.00 uur: Fietster (63) overleden bij aanrijding Markelo

Bij een aanrijding tussen een fietser en een motorrijder, is een 63-jarige fietster overleden. Het ongeluk gebeurde gisteravond op de Rijssenseweg in Markelo. De fietster raakte bij het ongeluk zwaargewond.
Lees hier het hele bericht.

0.00 uur: Dronken fietser van A1 geplukt

Wijkagent Luciël heeft afgelopen nacht een dronken fietser van de A1 bij Deventer geplukt. De wijkagent kwam de dronken man van 26 jaar tegen bij hectometerpaaltje 107,2. Afgezien van de levensgevaarlijke actie, had de wijkagent wel bewondering voor het rijwiel: 'Donders degelijke fiets'

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.