nieuws

Ranch van failliet Eurocommerce uit Deventer opnieuw onder de hamer

De paardenranch van het gevallen Deventer vastgoedbedrijf Eurocommerce gaat volgende maand opnieuw onder de hamer. Het gaat om een complex met een oppervlakte van zo'n 24 hectare, inclusief paardenboxen, loopmolens en recreatiewoningen. Ook worden er nog zes paarden geveild.
Een jaar geleden kon er ook al op de ranch worden geboden, maar toen vond schuldeiser Rabobank het geboden bedrag van een krappe 2 miljoen euro veel te laag. De Eurocommerce-ranch word geveild, omdat oud-eigenaar Visser het te kort voor het faillissement van z'n eigen vastgoedbedrijf over had gedaan aan z'n zoon. Banken hebben nog vele miljoenen tegoed van Visser sr. en hebben op alles wat eerder van Eurocommerce was, beslag gelegd.

'Onderhands' bod uitbrengen tot 6 april

Eerder al werd een collectie Ferrari's van Visser geveild en kwam zijn superjacht onder de hamer. Ook werd Hotel-Restaurant 'De Roskam' in Gorssel verkocht. Dat bedrijf had hij overgedaan aan z'n dochter.
Het is tot 6 april mogelijk om een 'onderhands' bod uit te brengen op de ranch. Op 21 april start het bieden op afslag. Op de zes paarden kan van 2 tot en met 7 april worden geboden. Het gaat om Champions Ludwig, Famiio, Incredible, Hope, Icarus en Impuls van de Vrendt.

Filmpje van BOG-Auctions.com op YouTube:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.