Amateurvoetbal

Overwinningen HSC'21 en Rohda Raalte, Heino onderuit tegen tiental

HSC'21 zegeviert opnieuw in Derde Divisie
HSC'21 zegeviert opnieuw in Derde Divisie © Orange Pictures
In de Derde Divisie zondag heeft HSC'21 de vierde overwinning op rij geboekt. Een divisie lager wist ook Rohda Raalte te zegevieren en dat betekende de eerste punten van het seizoen voor de promovendus. Heino ging in eigen huis onderuit.
HSC'21 heeft dit seizoen de smaak te pakken. De eerste wedstrijd ging nog verloren, maar sindsdien is de groen-witte formatie op dreef. Op bezoek bij hekkensluiter Dongen boekte HSC'21 vandaag de vierde zege op rij. Dankzij treffers van Cenk Uguz (strafschop) en Jules Stokkers gingen de punten mee naar Haaksbergen: 0-2.

Eerste overwinning Rohda Raalte

Rohda Raalte is van de hatelijke nul punten af in de Vierde Divisie. De promovendus versloeg zondagmiddag Velsen, dat eveneens nog puntloos was, met 1-3. Marc Kloosterboer zette de ploeg uit Noord-Holland nog wel op voorsprong, maar de bezoekers uit Salland kantelden het duel door toedoen van Kevin Peppers, Mart Lugtenberg (strafschop) en Julian van Hoogstraten.
Buurman Heino moest een nederlaag slikken. In eigen huis ging Purmersteijn er met de buit vandoor (2-3). En dat terwijl die ploeg vanaf de zestiende minuut met een man minder op het veld stond na de rode kaart van Mylan Polman. Ondanks doelpunten van Sten Rosendal en Tim Leferink kon Heino een nederlaag niet voorkomen.
Samenvatting Heino - Purmersteijn

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.