nieuws

Dennis Demmers: "Ik heb mijn eigen werkwijze en ga het anders doen"

Trainer Dennis Demmers gaat enkele dingen veranderen bij Go Ahead Eagles ten opzichte van voorganger Foeke Booy. Dat zei hij hij vanmiddag in het programma Binnenkant Paal.
"Ik denk dat ik met mijn werkwijze de groep nieuwe inzichten kan geven en op een andere manier kan benaderen als dat het nu gebeurd is, wat de werkwijze van Foeke is. Ik vul het anders in omdat ik mezelf wil blijven en de club die wil mij eindverantwoordelijk maken, prima en ik heb alle clubs dezelfde werkwijze gehad."
Hij ontkent dat hij niet achter de werkwijze van Booy stond: "Tuurlijk sta je achter de werkwijze van de hoofdtrainer, want die geeft daar duidelijkheid over. Die zegt; zo wil ik het doen, je staat daar allemaal achter."
Toch gaat Demmers wel enkele dingen anders doen. Zo komen de spelers voortaan gezamenlijk het veld op tijdens trainingen en zoeken ze ook met elkaar de kleedkamers weer op. "Deze groep heeft duidelijkheid nodig, ze hebben laten zien dat ze moeite hebben met het zelf nemen van beslissingen, dus ik help ze daar graag bij. In het audiofragment de hele uitzending van Binnenkant Paal met Demmers en Tijmen van Wissing, presentatie is in handen van Paul Schabbink.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.