Bilal Ould-Chikh en Joël Drommel winnen met Oranje onder 19

Oranje -19 wint van Servië
FC Twente-spelers Bilal Ould-Chikh en Joël Drommel zijn met Oranje onder 19 goed begonnen aan het kwalificatietoernooi voor het EK. In het Friese Harkema was de ploeg van Aron Winter met 1-0 te sterk voor Servië.
Het enige doelpunt van de wedstrijd viel tien minuten voor rust en kwam op naam van Pelle van Amersfoort (sc Heerenveen). Ould-Chikh en Drommel maakten beiden de negentig minuten vol. Zaterdag speelt Oranje onder 19 tegen Noorwegen, drie dagen daarna is Zwitserland de tegenstander. Beide wedstrijden worden eveneens gespeeld in Harkema. De winnaar van de groep kwalificeert zich voor het EK in Griekenland.