Nieuws

112 nieuws: Motorrijder overleden in Steenwijk | Steppende meisjes aangereden

Brand in meubelfabriek in Enter
Brand in meubelfabriek in Enter © Jan Willem Klein Horstman/News United
In dit bericht houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.45 uur: Gewonde motorrijder overleden

De motorrijder die vanmiddag zwaargewond raakte bij een ongeval in Steenwijk, is aan zijn verwondingen overleden. Lees verder.

17.26 uur: Steppende meisjes aangereden

Twee meisjes op een e-step zijn vanmiddag aangereden door een taxibus op de Bornerbroeksestraat in Almelo. Een van de twee is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de ander kwam met de schrik vrij. De chauffeur van de taxibus heeft een blaastest moeten afleggen en deze was negatief. De politie heeft de weg afgesloten, de taxibus moet worden weggesleept.
Steppende meisjes aangereden in Almelo
Steppende meisjes aangereden in Almelo © News United / Patrick Weegink

16.55 uur: Motorrijder gewond in Steenwijk

In Steenwijk is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt. Hij werd op de Tukseweg in Steenwijk aangereden door een automobilist. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is voorlopig afgesloten. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.
Motorrijder (55) overleden bij ernstig ongeval in Steenwijk
Motorrijder (55) overleden bij ernstig ongeval in Steenwijk © Rhoxana Ynema

09.36 uur: Brand in bedrijfspand in Enter

Bij een brand op de eerste verdieping van een meubelfabriek in Enter heeft het gebouw aanzienlijke schade opgelopen. Dat meldt de brandweer. Het vuur ontstond in een mengruimte voor verf. Het vuur verspreidde zich door de plafondconstructie van het gebouw en het ventilatiesysteem.
Niemand raakte gewond. De politie zette een gebied om de meubelfabriek ruim afgezet. De brandweer vermoedt nog enkele uren bezig te zijn met nablussen.
Brand bij een meubefabriek in Enter.
Brand bij een meubefabriek in Enter. © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman
Brand in meubelfabriek in Enter.

09.25 uur: Twee gewonden bij ongeval op A1 bij Deventer

Op de A1 tussen Deventer en Bathmen reed vanmorgen een personenauto achterop een bestelbus. Daarbij raakten twee inzittenden van de auto gewond. Een derde persoon op de achterbank bleef ongedeerd, evenals de bestuurder van de bestelbus. Beide gewonden zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer.
Bestuurder en bijrijder van auto raakten gewond
Bestuurder en bijrijder van auto raakten gewond © Rens Hulman
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Als gevolg van het ongeval is 1 rijstrook op de A1 van Deventer in de richting van Bathmen afgesloten. Dat veroorzaakt een file van enkele kilometers.

06.45 uur: Uitslaande woningbrand in Enschede

Woningbrand in Enschede
In een woning in Enschede is vannacht brand uitgebroken. Bij aankomst van de hulpdiensten in de Stevenfennestraat was de brand al uitslaand. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om het vuur te bestrijden.
De bovenverdieping van de woning is door de brand verwoest. Niemand raakte gewond. Bewoners van omliggende woningen stonden tijdens de brand buiten.
De brandweer had nadat de brand onder controle was nog enkele uren nodig voor nabluswerkzaamheden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.