Betaald voetbal

Cicilia heeft moeite met bijrol: "Bedoeling is dat ik in de basis kom"

Heracles Almelo had het lastig tegen Telstar (0-3), maar uiteindelijk zorgde invaller Rigino Cicilia voor de bevrijdende 0-2. De boomlange spits wil belangrijk zijn voor zijn club, maar moet het vooralsnog doen met minuten als invaller.
"Ik zat me op de bank wel een beetje te verbijten en hoopte maar niet dat Telstar het eerste doelpunt zou maken, want dan ga je achter de feiten aanlopen. Gelukkig schoot Emil (Hansson, red.) die bal geweldig binnen", zegt Cicilia na afloop.

Bijrol

De centrumaanvaller kan maar moeilijk leven met zijn bijrol. "Het is lastig, maar je moet er gewoon staan als de trainer je nodig heeft. Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen met een doelpunt. Ik schoot 'm goed binnen. Dit gaf rust, waardoor we de wedstrijd rustig uit konden voetballen", vervolgt hij.

Basisplek

Als het aan Cicilia ligt staat hij binnenkort vanaf de aftrap op het veld bij Heracles. "Ik ben nog niet helemaal honderd procent fit, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik in de basis kom en nog meer doelpunten ga maken. Dat is mijn ambitie. Ik ben niet tevreden met een plek op de bank", klinkt het duidelijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.