Betaald voetbal

Brouwer langer bij Heracles: "Wil er wat moois van maken"

Brouwer staat tot de zomer van 2025 onder contract bij Heracles
Brouwer staat tot de zomer van 2025 onder contract bij Heracles © Orange Pictures
Michael Brouwer en Heracles Almelo gaan langer met elkaar door. De 29-jarige doelman had een aflopend contract, maar heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis waardoor hij tot medio 2025 vastligt op Erve Asito.
Brouwer laat weten helemaal op zijn plek te zitten bij de huidige nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. "Ik voel me heel prettig bij Heracles Almelo, zeker ook als eerste doelman. Ik heb hier zolang voor gestreden dat ik er ook wat moois van wil maken", klinkt het hoopvol.

Belangrijke schakel

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma is blij dat de club erin is geslaagd Brouwer ook voor de komende jaren te binden. "Michael heeft bewezen een uitstekende doelman te zijn. Hij brengt rust in het elftal en met zijn ervaring is hij een belangrijke schakel in de selectie", aldus Hoogma.

Loopbaan

Brouwer kwam in 2013 over van AGOVV en is daarmee de langst dienende speler van de huidige selectie. De Apeldoorner speelde in het seizoen 2021/2022 een jaar op huurbasis voor FC Emmen, waarmee hij kampioen werd en promoveerde naar de Eredivisie.
Daarnaast won hij in dat seizoen de Tonny van Leeuwen-trofee als minst gepasseerde keeper in het betaalde voetbal. Tot op heden speelde Brouwer 22 wedstrijden in de hoofdmacht van Heracles.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.