Nieuws

112 Nieuws: 'Prada voor nada' in Steenwijk | Botsing in Haarle ondanks verkeersagenten

Botsing op kruispunt in Haarle
Botsing op kruispunt in Haarle © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman
In dit bericht houden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

07.33 uur | Botsing op N35 ondanks verkeersagenten

Twee busjes botsten vanmorgen op elkaar op een kruising in Haarle waar kort daarvoor al een ongeluk was gebeurd. Een automobilist was op een vrachtwagen gebotst nadat één van de twee waarschijnlijk door rood was gereden. Omdat er nogal wat brokstukken op de kruising Almeloseweg-N35 lagen, werd een klein stuk van de weg afgezet om de rommel op te ruimen. Agenten regelden het verkeer, maar toch gebeurde er nog een ongeluk tussen twee bedrijfsbussen. Deze bestuurders konden met schade doorrijden. De vrachtwagen en de auto van het eerste ongeluk moesten worden afgevoerd door een berger. Niemand raakte gewond.

07.19 uur | Illegale merkkleding gevonden in Steenwijk

"Prada voor nada", meldt de politie Steenwijkerland op Facebook bij twee foto's die zijn gemaakt tijdens een inval op een bedrijventerrein in Steenwijk. De politie had een melding gekregen dat er illegale merkkleding zou liggen.
Er werd een grote hoeveelheid schoenen, shirts en jassen in beslag genomen. De geschatte waarde is nog onbekend.
Er zijn twee personen aangehouden. Het onderzoek naar de kledingvondst loopt nog.
Politie vindt grote hoeveelheid illegale merkkleding op bedrijventerrein in Steenwijk
Politie vindt grote hoeveelheid illegale merkkleding op bedrijventerrein in Steenwijk © Facebook Politie Steenwijkerland

06.30 uur | Dertig bekeuringen bij boerenprotest in Holten

Dertig mensen die gisteravond hebben deelgenomen aan een boerenprotest op de A1 bij Holten zijn bekeurd door de politie.
Meer informatie vind je hier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.