Nieuws

112 Nieuws: Ernstig ongeluk bij Vriezenveen | Deventenaar (81) komt om bij ongeval bij Lochem

In dit bericht houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.15 uur | Gewonden bij ernstig ongeluk Vriezenveen

Een personenauto en een bestelbus zijn aan het einde van de middag
bij Vriezenveen op elkaar gebotst. Daarbij zijn meerdere mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Oostermaatweg met de Horstweg.
Drie mensen zijn gewond geraakt. Twee ambulances zijn ter plaatse om zorg te verlenen en ook de brandweer is ter plaatse. De slachtoffers zijn vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Een hond die in één van de voertuigen zat is opgevangen door medewerkers van de dierenambulance.
De Oostermaatweg is op de plek van het ongeluk afgesloten. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.
Ernstig ongeluk Vriezenveen
Ernstig ongeluk Vriezenveen © News United / Floris Kayim

10.50 uur | Deventenaar (81) komt om bij ongeval

Een 81-jarige automobilist uit Deventer is omgekomen bij een ongeval op de N346 tussen Lochem en Zutphen. Het ongeluk gebeurde gisterochtend rond 9.45 uur.
De man schampte een auto die op de verkeerde weghelft terechtkwam in een flauwe bocht. Hierdoor belandde hij haaks op het midden van de weg, waarna een andere auto vol tegen de zijkant botste. De man schoot van de weg en eindigde in de bosschage.
De Deventenaar werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed. Ook de bestuurder van de auto die tegen hem botste, raakte zwaargewond. Het gaat om een 50-jarige vrouw uit Barchem. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.
Het ongeval gebeurde op de N346 tussen Lochem en Zutphen
Het ongeval gebeurde op de N346 tussen Lochem en Zutphen © News United / Rens Hulman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.