Nieuws

112 Nieuws: Scootmobiel te water in Almelo | Fietser aangereden in Deventer

In dit bericht houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

21.45 uur | Scootmobiel te water in Almelo

Een vrouw is vanavond met haar scootmobiel te water geraakt. Dat gebeurde aan de Sluiskade Zuidzijde in Almelo. Een voorbijganger zag het en waarschuwde de hulpdiensten. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten uit het water gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.
De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.
Scootmobiel te water in Almelo
Scootmobiel te water in Almelo © News United / Floris Kayim

18.00 uur | Jonge fietser met spoed naar ziekenhuis na aanrijding

Een jongen is vanmiddag in Deventer gewond geraakt, toen hij op de fiets werd aangereden door een auto. De jongen is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeluk gebeurde op de Schoutenweg. De jongen wilde vermoedelijk afslaan, op het moment dat de auto naast hem reed. De automobilist kon de aanrijding niet meer voorkomen. Bij het uitwijken raakte de auto een stoeprand waardoor twee banden lek raakten.
Jongen gewond bij aanrijding in Deventer
Jongen gewond bij aanrijding in Deventer © News United / Rens Hulman

06.45 uur | Vrouw valt van trap

Een vrouw is door een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht nadat ze van een trap is gevallen in Nijverdal. Het ongeval gebeurde gisteravond in een woning aan de Dille. Het is niet bekend waardoor ze van de trap viel.
De politie zette de straat af zodat ambulances bij het huis konden en de vrouw naar de traumahelikopter konden brengen. De vrouw is naar het ziekenhuis MST in Enschede gebracht. Hoe het nu met haar gaat, is niet bekend.
De traumaheli landde aan de rand van de woonwijk langs de Lupinelaan
De traumaheli landde aan de rand van de woonwijk langs de Lupinelaan © News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.