nieuws

Storm veroorzaakt overlast, geen treinverkeer tussen Heino en Zwolle door omgewaaide boom

De storm veroorzaakt nog steeds voor overlast in de provincie. Tussen Heino en Zwolle is op dit moment geen treinverkeer mogelijk door een omgewaaide boom die op het spoor ligt. Ook rijden er geen treinen tussen Deventer-Zutphen, Deventer-Amsterdam en Almelo-Hengelo. De brandweer heeft tot nu toe zo'n 80 stormschademeldingen gebreken.
Ook het verkeer op de A50 heeft last van de storm. Door een omgewaaide vrachtwagen is er tussen Zwolle en Apeldoorn een file ontstaan.
In Enschede waaide het dak van een dakkapel naar beneden. Deze raakte meerdere auto's, die hierdoor schade hebben opgelopen. Ook zijn er meerdere bomen omgewaaid in de provincie. Op de Ceintuurbaan in Deventer werd een meisje bijna geraakt door een omvallende boom. De weg is afgesloten voor verkeer.
De tent waar de circusdieren van Circus Renz in verblijven is platgelegd. Het circus staat op dit moment in Nijverdal. De showtent staat al. Om te voorkomen dat hij wegwaait hebben de medewerkers van het circus vrachtwagens rondom de tent geplaatst, zodat er geen wind onder kan komen.
In Nijverdal zijn in het Blokkenpark opnieuw enkele bomen omgewaaid. Dit gebeurde eergisteren ook al. De gemeente heeft gisteren de recent geplante bomen opnieuw rechtopgezet, waarna vandaag de bomen weer omwaaiden. De Portlandweg is afgezet. De gemeente gaat vanmiddag kijken wat ze met de bomen gaat doen.
In Mariënberg is een boom op een snackkar gevallen. De snackkar was vandaag niet geopend.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.