nieuws

Programma: dubbel programma amateurvoetbal, Landstede begint aan play-offs

Programma komende week
Programma komende week
In het paasweekend staat er een dubbel inhaalprogramma op de rol in het amateurvoetbal. In het betaald voetbal wordt er weer gespeeld na de interlandonderbreking. Hieronder een overzicht van de belangrijkste duels.

Amateurvoetbal

Een dubbel programma dus in het amateurvoetbal. Veel clubs komen op zaterdag en maandag in actie. Op zondag (Eerste Paasdag) wordt er niet gevoetbald. In de 2e klasse J zondag kan koploper Tubantia een gat slaan met nummer twee Voorwaarts Twello. In de 3e klasse B geldt hetzelfde voor Turkse Kracht. Die ploeg kan Columbia op elf punten zetten en is dan dicht bij de titel. In de 4e klasse B spelen koploper 't Centrum en Hengelo tegen elkaar.

Districtsbeker

In de districtsbeker Oost gaat Berkum vanavond proberen de halve finales te bereiken bij Sparta Nijkerk. Het duel tussen HHC Hardenberg en Excelsior'31 is afgelast. Zaterdag kan ook het tweede elftal van HSC'21 zich bij de laatste vier spelen.

Basketbal

Landstede Basketbal speelt de komende zeven dagen maar liefst drie wedstrijden in de Dutch Basketball League. Morgen gaat de ploeg naar Shoeters Den Bosch. Zaterdag komt ZZ Leiden naar Zwolle en dinsdag 7 april is Maxxcom BSW de tegenstander.

Handbal

De handbalsters van Borhave zijn nog steeds op weg naar de eredivisie. Vanavond speelt de ploeg tegen nummer twee Fortissimo in de nacompetitie van de eerste divisie.

Volleybal

Voor de heren van Landstede Volleybal beginnen dit weekend de play-offs om de landstitel. In de halve finales is Orion de tegenstander in een best-of-3. Bij winst is in de finale Dynamo of Lycurgus de tegenstander.
Eurosped is bij de vrouwen dicht bij de finale om de landstitel. Woensdag en zaterdag worden de laatste twee duels gespeeld in de kampioensgroep en wordt duidelijk of de Almelose ploeg zich plaatst voor de eindstrijd. Set-Up'65 maakt ook nog kans, maar die is een stuk kleiner dan Eurosped.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.