Nieuws

112 Nieuws: Gewonden bij ongeval in Rijssen | Ernstig ongeval op N36

In dit bericht houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

13.00 uur | Gewonden bij ongeval in Rijssen

Twee mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval in Rijssen. Rond 12.00 uur botste een historische jeep op een personenauto, vermoedelijk vanwege een voorrangsfout. Als gevolg van de aanrijding was de Rijssenseweg afgesloten.
Het ongeval gebeurde op de Rijssenseweg
Het ongeval gebeurde op de Rijssenseweg © News United / Bert Kamp

12.15 uur | Ernstig ongeval op N36

Bij een ongeval op de N36 bij Rheezerveen is een automobilist om het leven gekomen. Een camper en een personenauto botsten frontaal op elkaar. Hierbij raakten ook twee inzittenden van de camper gewond, zij zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.
Het ongeval gebeurde ter hoogte van Rheezerveen
Het ongeval gebeurde ter hoogte van Rheezerveen © Gert Stegeman

08.00 uur | 'Incident' in stadspark Kampen

De politie is vanmorgen een groot onderzoek begonnen in het stadspark van Kampen. Volgens een woordvoerder is er vanmorgen een 'incident' geweest. Wat er precies is voorgevallen kan een woordvoerder niet zeggen: "In het kader van het onderzoek kunnen we daar voorlopig nog geen mededelingen over doen."
Rondom de Broederpoort is een groot gebied afgezet met linten. De forensische opsporing is met meerdere busjes aanwezig. De politie laat weten later vandaag óf morgen met een verklaring te zullen komen.
De politie heeft een groot gebied afgezet
De politie heeft een groot gebied afgezet © Stefan Verkerk/ News United

07.15 uur | Auto in de sloot bij Hellendoorn

Bij een eenzijdig ongeluk op de Ommerweg (N347) is een vrouw gewond geraakt. Ze zat als passagier bij haar man in de auto, toen de wagen bij Hellendoorn van de weg raakte. De auto kwam in de sloot terecht, ramde struikgewas en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder kon zelf uit de auto komen, zijn vrouw zat bekneld. Zij is door de brandweer uit de auto gehaald. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.
De auto kwam in een sloot tot stilstand
De auto kwam in een sloot tot stilstand © Jan Willem Klein Horstman

20.45 uur | Scooter botst op auto in Deventer

Op de Swaefkenstraat in Deventer is gisteravond een scooterrijder op een geparkeerde auto gebotst. De bestuurder is hierbij gewond geraakt en per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De politie vermoed dat de scooterrijder onder invloed was van verdovende middelen en heeft een bloedproef laten afnemen.
Beide voertuigen raakten door de aanrijding beschadigd
Beide voertuigen raakten door de aanrijding beschadigd © Persbureau Noord Oost Nederland

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.