Nieuws

112 Nieuws: Gewonde bij frontale botsing in Dalfsen | Overal op supermarkt in Rijssen

Gewonde bij frontale botsing in Dalfsen.
Gewonde bij frontale botsing in Dalfsen. © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van misdrijven, ongelukken en branden in onze provincie.

21.15 uur: Gewonde bij frontale botsing in Dalfsen

In Dalfsen is vanavond een persoon gewond geraakt bij een frontale botsing. Het ongeluk gebeurde op de Welsummerweg. Door nog onbekende oorzaak botsten daar twee auto's op elkaar. Een persoon moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Welsummerweg is afgesloten voor verkeer. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.
Beide auto's raakten zwaar beschadigd bij het ongeluk in Dalfsen.
Beide auto's raakten zwaar beschadigd bij het ongeluk in Dalfsen. © ProNews

17.30 uur: Overval op supermarkt in Rijssen

In Rijssen is vanmiddag een overval gepleegd op een supermarkt aan de Hendrik Jan Van Opstalstraat. Kort voor vijf uur kwam een man de winkel binnen en bedreigde de aanwezige medewerker met een mes. De man ging er na de overval met een geldbedrag vandoor. Hij vertrok op een mountainbike in de richting van de Markeloseweg. Het zou gaan om een man in een zwart regenpak, hij had zijn gezicht bedekt en droeg een capuchon.
Overval op supermarkt in Rijssen
Overval op supermarkt in Rijssen © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman

15:50 uur: Politie onderzoekt mogelijk zedendelict stadspark Kampen

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk zedendelict in het stadspark van Kampen naar aanleiding van de aangifte van een vrouw. Lees meer over het incident in dit artikel.

06.30 uur: Grote uitslaande woningbrand in Enschede

Een huis aan de Hengelosestraat in Enschede heeft vannacht rond half een flinke schade opgelopen na een brand. Het vuur brak rond 00.30 uur op de bovenverdieping uit. Meteen sloegen de vlammen uit het huis.
De brandweer schaalde al snel op, maar kon de grote schade aan het huis - met rieten kap - dus niet voorkomen. Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is niet duidelijk.
Tijdens het blussen botsten op de Hengelosestraat twee auto's op elkaar. Uit voorzorg werd een ambulance opgeroepen.
Grote uitslaande woningbrand in Enschede

06:30: Motorrijder gewond in Enschede

Nog even terug naar gisteravond. Bij een ongeluk op de Wesseler-Nering in Enschede is een motorrijder gewond geraakt.
Volgens omstanders kwam de motorrijder in botsing met een auto. Toen de hulpdiensten op de plek van het ongeval kwamen, waren de motor en de auto verdwenen.
Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.
Motorrijder gewond in Enschede
Motorrijder gewond in Enschede © News United / Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.