nieuws

Extra onderzoek naar dodelijk ongeluk tussen Hengevelde en Sint Isidorushoeve

Rechtbank / gerechtsgebouw in Almelo
Rechtbank / gerechtsgebouw in Almelo
Er zijn nog veel vragen over een dodelijke aanrijding op de Goorsestraat tussen Hengevelde en Sint Isidorushoeve, waarbij vorig jaar een 71-jarige vrouw uit Haaksbergen om het leven kwam. Dat zegt de advocaat van de 25-jarige verdachte uit Haaksbergen.
De 25-jarige verdachte heeft volgens het Openbaar Ministerie te hard gereden. Hij reed volgens het OM 130 kilometer per uur op de weg waar 80 is toegestaan. Volgens de advocaat heeft de man helemaal niet zo hard gereden en zijn er fouten gemaakt bij het onderzoek.

Getuigen horen

De advocaat vroeg de rechtbank in Almelo daarom om een aantal getuigen te laten horen door de onderzoeksrechter. Die verzoeken zijn toegewezen. Wanneer de zaak opnieuw voor de rechtbank komt is niet bekend, waarschijnlijk gaat dat nog wel een paar maanden duren.
Het ongeluk op 13 februari vorig jaar gebeurde op de kruising van de Goorsestraat en de Kortenroelefsweg. Het slachtoffer zou met haar auto de Goorsestraat overgestoken zijn toen ze werd geraakt door de auto van de Haaksbergenaar. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. De 25-jarige en zijn passagier raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.