Nieuws

112 Nieuws: Fietser overleden na ongeval in Bornerbroek | Onrust bij CT Stork College Hengelo

Dichte mist in Overijssel
Dichte mist in Overijssel © Gijs Huiskes
In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van misdrijven, ongelukken en branden in onze provincie.

15:35 | Fietser overleden bij botsing met bestelbus in Bornerbroek

Een fietser is vandaag om het leven gekomen bij een ongeluk in Bornerbroek. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.

14:30 | Onrust bij het CT Stork College in Hengelo door bezoek YouTuber

Bij het CT Stork College in Hengelo is onrust ontstaan door een onverwacht bezoek van YouTuber Locos Turcos. De YouTuber zou een videoreeks maken waarin leerlingen worden uitgedaagd om uitspraken te doen over leraren. Bij de school wordt zwaar vuurwerk afgestoken. Er rijdt ook een onopvallende politie-eenheid rond. De school heeft een e-mail gestuurd waarin ouders en verzorgers van leerlingen worden geïnformeerd.
Onrust bij het CT Stork College in Hengelo
Onrust bij het CT Stork College in Hengelo © News United

05:00 | Code geel in Overijssel vanwege mist

Het KNMI heeft voor onze provincie code geel afgegeven vanwege dichte mist. Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg omdat het zicht minder is. Het KNMI waarschuwt dat de mist plotseling kan ontstaan en adviseert weggebruikers hun snelheid aan te passen en voldoende afstand te houden.
In de tweede helft van de ochtend, vanaf een uur of 10, trekt de mist weer weg.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.