Overig

De Military in Boekelo volg je live bij RTV Oost

Military Boekelo in 2019
Military Boekelo in 2019 © Marike Gerritsen
Van 6 tot en met 9 oktober is Boekelo en omgeving het toneel van de 51e editie van de Military Boekelo met als hoogtepunt de ‘cross country’ op zaterdag 8 oktober. RTV Oost is er zaterdag live bij met vanaf 09.00 uur het Radio Oost programma ‘Groot Onderhoud’ en aansluitend Military Radio vanuit onze glazen radiostudio in het strodorp. Ook zie je vanaf 10.00 uur live de cross country op TV Oost. Op rtvoost.nl kun je vanaf donderdag 6 oktober vier dagen lang rechtstreeks genieten van het evenement.

Military Boekelo

Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Boekelo. Ieder jaar kent het startveld een aantal olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen. Dé reden voor veel internationale topruiters om er bij te zijn, naast het technisch hoogstaande parcours, de oer-Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschapsambiance. Het wedstrijdterrein in Boekelo trekt elk jaar tienduizenden bezoekers.

Win kaarten!

RTV Oost geeft 30 kaarten weg op radio, televisie, Facebook en Instagram. Houd onze kanalen in de gaten om te zien hoe je kans maakt op deze kaarten voor de cross country op zaterdag 8 oktober.
De Military Boekelo-Enschede volg je vier dagen lang bij RTV Oost met livestreams op de website. Luister zaterdagochtend om 09.00 uur naar Groot Onderhoud bij Radio Oost dat vanaf het terrein in Boekelo komt met presentator Tijmen van Wissing. Aansluitend zijn we er met Military Radio live bij. Ook zondag is Military Radio te beluisteren op locatie maar dan vanaf 13.00 uur. Vanaf 10.00 uur kijk je op TV Oost zaterdag 8 oktober live naar de cross country.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.