Nieuws

112-nieuws: Gewonden bij kop-staartbotsing | Voetganger zwaargewond bij aanrijding Zwolle

In dit bericht houden we je vandaag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van misdrijven, ongelukken en branden in onze provincie.

18.45 uur | Gewonden bij kop-staartbotsing Markelo

Bij een kop-staartbotsing op de N346 bij Markelo zijn vier personen gewond geraakt. Een auto was achterop een bedrijfsbus gebotst. Vermoedelijk heeft de automobilist te laat in de gaten gehad dat de bedrijfsbus op lage snelheid achter een trekker reed. De vier slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggehaald.
Gewonden bij ongeluk Markelo
Gewonden bij ongeluk Markelo © News United / Jan Willem Klein Horstman

11.15 uur | Auto ramt bushokje

Op de Zwolseweg (N377) in Balkbrug heeft vanmorgen een auto een bushokje geramd. De bestuurster raakte door onbekende oorzaak de controle over het stuur kwijt en reed de stoep op. Ze kwam in de wachtruimte tot stilstand maar raakte niet gewond. Er stonden tijdens het ongeluk geen reizigers in het bushokje te wachten. De wachtruimte raakte zwaar beschadigd, net als de auto.
De auto kwam half in het bushokje tot stilstand.
De auto kwam half in het bushokje tot stilstand. © Gert Stegeman

01.15 uur | Voetganger zwaargewond bij aanrijding Zwolle

Op de Ceintuurbaan in Zwolle is afgelopen nacht een voetganger zwaargewond geraakt. De nog onbekende man liep op de rijbaan en werd daar aangereden door een bestelbus. Hij is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Waarom de man op de weg liep is niet duidelijk, er is op die plek een voetgangerstunnel.
De bestelbus raakte zwaar beschadigd
De bestelbus raakte zwaar beschadigd © Steven Verkerk/ News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.