Amateurvoetbal

Heino kan niet verrassen bij Westlandia, HSC'21 speelt gelijk bij UNA

HSC'21 deelde de punten met UNA
HSC'21 deelde de punten met UNA © Orange Pictures
Ook na deze voetbalzondag is Heino nog altijd op zoek naar de eerste overwinning in de Vierde Divisie. Competitiegenoot en buurman Rohda Raalte speelde gelijk en een divisie hoger hield ook HSC'21 een punt over.
De Haaksbergse formatie heeft tot dusver een prima seizoenstart in de Derde Divisie, maar zag koploper ADO'20 zondagmiddag wel verder uitlopen. Zelf werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen UNA en daar profiteerde ADO'20 van door Baronie te verslaan.
In Veldhoven kwam HSC'21 in de eerste helft op achterstand, maar tien minuten later werd de marge hersteld door toedoen van Jules Stokkers. Na rust kregen beide ploegen kansen op de zege, maar bleef het bij 1-1.

Heino onderuit

Heino blijft rode lantaarndrager in de Vierde Divisie zondag. Op bezoek bij Westlandia kon de promovendus niet voor een stunt zorgen. Jeremy van Uunen opende al na ruim een minuut de score en ook aan het begin van de tweede helft was de thuisploeg trefzeker. Sergi Roeleveld verdubbelde de marge.
Rajiv Wentholt kreeg namens Westlandia een kwartier voor tijd nog een rode kaart, maar daar wist Heino niet van te profiteren. Tim Leferink maakte ver in blessuretijd nog wel de 2-1, maar dat bleek slechts een doekje voor het bloeden.
Na de derbyzege van vorig weekend tegen Heino speelde Rohda Raalte zondagmiddag gelijk. Op het eigen sportpark Tijenraan vielen uiteindelijk geen treffers in de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887.