nieuws

FC Twente met veel jongelingen kansloos tegen koploper PSV

FC Twente heeft vanavond het thuisduel tegen PSV met ruime cijfers verloren. De Enschedese ploeg, die begon met veel jongelingen, ging met 5-0 onderuit in De Grolsch Veste.
Twente begon nog wel redelijk aan de wedstrijd en kreeg een kans via Andersen uit een hoekschop. Zoet was echter alert op zijn schot. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. Na een klein half uur scoorde De Jong nadat Narsingh op de paal schoot. Even later kopte Bruma raak uit een hoekschop en kort voor rust was het duel al beslist toen Wijnaldum de derde binnenschoof.
In de tweede helft kreeg Mokhtar een kans namens Twente, maar vond Zoet op zijn pad. Na een uur was Van der Heyden de tweede debutant van de avond (Bijen maakte ook zijn debuut). Een kwartier later werd het 0-4. Depay was de doelpuntenmaker. Even later maakte hij ook de vijfde voor PSV na een fout van Bijen. Tussendoor maakte Felipe Gutierrez na lang blessureleed zijn rentree tot groot genoegen van het publiek in Enschede.

FC Twente - PSV 0-5

0-1 De Jong (28)
0-2 Bruma (34)
0-3 Wijnaldum (45+1)
0-4 Depay (75)
0-5 Depay (78)
Arbiter: Liesveld
Geel: geen
FC Twente: Stevens, Martina, Bijen, Andersen, Schilder, Mokotjo, Eghan (Ould-Chikh/63), Ebecilio (Gutierrez/76), Kusk, Mokhtar (Van der Heyden/62), Miyaichi.
PSV: Zoet, Brenet, Bruma, Rekik, Willems, Wijnaldum, Guardado (Hendrix/81), Maher (Hiljemark/85), Narsingh, L.de Jong, Depay (Locadia/81).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.