Overig

Week van de Diversiteit: Het Gesprek met Boudewijn & Typhoon

Boudewijn en Typhoon
Boudewijn en Typhoon © Erik Franssen
RTV Oost sluit op vrijdag 7 oktober de Week van de Diversiteit af met de talkshow ‘THUIS met Boudewijn & Typhoon: Het Gesprek’, want we moeten blijven praten en durven vragen in een inclusieve samenleving. Onder leiding van RTV Oost programmamaker Inga Tjapkes kijken Boudewijn & Typhoon terug op hun zoektocht langs alles wat te maken heeft met je thuis voelen. Kijken dus, vrijdag 7 oktober om 18.00 uur op TV Oost.
Van 4 t/m 7 oktober besteedt RTV Oost aandacht aan de Week van de Diversiteit. Dat doen we met het programma 'THUIS met Boudewijn & Typhoon'. Regisseur/artistiek directeur Boudewijn Koops en rapper/zanger/motivational speaker Typhoon (Glenn de Randamie) gaan op zoek naar antwoorden op lastige vragen over inclusie.
Kan je zichtbaar jezelf zijn? Mag je meedoen? En wat is daarvoor nodig? Met een nieuwsgierige, onderzoekende en open blik én de nodige portie lef halen ze verhalen op uit de regio, delen persoonlijke ervaringen met elkaar en gaan op bezoek bij een persoon of een gezelschap voor wie de thema’s diversiteit en inclusie een ‘way of life’ zijn.
Voorafgaand praten we in het programma Bij Oost | Vandaag elke dag met een speciale gast over dit onderwerp. Te gast zijn expert en adviseur op gebied van inclusie en diversiteit, publicist en islam-deskundige Enis Odaci, inclusie-adviseur Rick Brink en Ayfer Koç en Evelien van Hattem (Stop Armoede 053) vertellen hoe zij zich inzetten voor armoede en eenzaamheid. De Week van de Diversiteit sluiten we af met een talkshow op vrijdag 7 oktober.
De talkshow ‘THUIS met Boudewijn & Typhoon: Het Gesprek’, zie je op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur op TV Oost. De eerste drie afleveringen van THUIS met Boudewijn & Typhoon zie je op 4, 5 en 6 oktober om 18.30 uur op TV Oost. De talkshow en de andere afleveringen worden dezelfde dag een aantal keren herhaald en zijn ook terug te kijken op www.rtvoost.nl/diversiteit. Kijk voor alle uitzendtijden in de tv-gids www.rtvoost.nl/tv.
THUIS met Boudewijn & Typhoon is een samenwerking met cultuurstichting Gelijkspel www.gelijkspel.nu.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.