Eigenaar restaurant Pan Deurningen: "agressieve man meteen uit de zaak gezet"

Eigenaar Yung-Fung Pan van restaurant Pan in Deurningen is blij dat de verwondingen van het slachtoffer van de ruzie in zijn restaurant meevallen. "Gelukkig had hij niets gebroken. De man die erop los sloeg is na de mishandeling meteen weggestuurd", vertelt Pan.

De ruziezoeker bleek te horen bij een groep van 36 personen. "Toen we de man uit de zaak hadden gezet zijn ze ook meteen vertrokken. Maar ze hebben nog wel netjes betaald", zegt Pan.

Groep van 36 personen

Het begon met een ruzie tussen twee kinderen. Een man uit de gemeente Waalre kwam tussenbeide en haalde de kinderen uit elkaar. Toen hij weer aan tafel zat, kwam een deel van de groep van 36 personen verhaal halen bij de man.

Volgens Pan ging het toen heel snel. "De groep zat twee uur netjes te eten toen het ineens vanuit het niets mis ging. Eén man die bij de groep hoorde was ontzettend agressief en had denk ik een erg kort lontje. Hij ging gelijk op de vuist." Volgens de politie raakte ook een man uit Oldenzaal gewond toen hij de ruzie probeerde te sussen.

Pan heeft vanmorgen nog de vrouw van het slachtoffer gesproken. "Gelukkig gaat het goed met hem. De verwondingen blijken mee te vallen. Er is door de slachtoffers aangifte gedaan bij de politie. Wij zullen ook beelden uit onze zaak afstaan voor het politieonderzoek."

"Man mag heel ver weg blijven"

De man die er flink op los sloeg is in elk geval niet meer welkom in het restaurant. "Nee, zeker niet. Daar gaan we een notitie van maken. Die man mag heel ver weg blijven", aldus Pan.

Meer over dit onderwerp:
pan restaurant ruzie Nieuws 112 nieuws
Deel dit artikel:

Reageren