Nieuws

112 nieuws: Vrouw en kinderen raken te water in Kampen en overval op Kruidvat Almelo

In dit bericht houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

20:15 uur | N337 dicht door ongeval

Vanwege een aanrijding tussen een auto en een bakwagen is de N337 dicht vanaf de Laan van Borgele richting de Zwolseweg. De bestuurder van de bakwagen is mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

19:30 uur | Overval Kruidvat Almelo

De politie is gealarmeerd voor een overval aan het Eskerplein in Almelo. Ter plaatse bleek het om een overval in de Kruidvat te gaan. De politie is nog op zoek naar de dader.
Overval op de Kruidvat in Almelo
Overval op de Kruidvat in Almelo © News United / Jan Willem Klein Horstman

17:20 uur | Vrouw en kinderen raken te water in Kampen

Een vrouw en twee kinderen zijn vanmiddag met auto te water geraakt aan de Loswal in Kampen. Een derde kind bleef op de kade achter. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. De vrouw en de kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

17:10 uur | Ongeval A28 bij Zwolle

Op de A28 tussen Zwolle en Lichtmis zijn twee rijstroken afgesloten. Dat komt door een kopstaartbotsing tussen drie voertuigen.

15:20 uur | Files op N35 na aanrijding

Op de N35 bij Enschede zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Hierdoor is er grote verkeershinder ontstaan: in beide richtingen staan files. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de botsing.
File op de N35
File op de N35 © Dennis Bakker

09.00 uur | Rijstrook A1 bij Oldenzaal dicht door ongeluk

Tussen Oldenzaal Zuid en Hengelo is een rijstrook van de A1 afgesloten. De oorzaak is een ongeluk. Dat levert veel vertraging op voor het verkeer. Wat er is gebeurd, is niet duidelijk. Er staat een file van enkele kilometers

08.15 uur | Twee rijstroken van A1 dicht na ongeluk

Op de A1 staat vanmorgen een file door een ongeluk. Twee rijstroken zijn dicht meldt de ANWB. Het ongeluk is gebeurd tussen Bathmen en Twello. Er staat een file van twaalf kilometer.
Het stond muurvast tussen Bathmen en Holten
Het stond muurvast tussen Bathmen en Holten © News United / Rens Hulman

08.10 uur | Ongeluk op toerit van A1 bij Holten

Bij Holten is vanmorgen een ongeluk gebeurd op de toerit van de A1. De toerit is afgesloten. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee busjes. De bestuurder van een van de busjes wilde vanaf de parkeerplaats de toerit oprijden en zag daarbij een ander busje dat vanuit de richting van het tankstation kwam over het hoofd. Beide voertuigen hebben zoveel schade opgelopen dat ze moeten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Niemand raakte gewond.
Ongeluk op de toerit van de A1
Ongeluk op de toerit van de A1 © NewsUnited/Jan Willem Kleinhorstman

07:20 uur | Salland-Twentetunnel dicht door ongeluk

De Salland-Twentetunnel is vanmorgen korte tijd afgesloten geweest door een ongeluk. Dat meldt de ANWB.
Dat levert een file op van enkele kilometers tussen Zwolle en Almelo. Op de kruising Baron Van Sternbachlaan met de N35 botste een bedrijfsbus en een auto op elkaar. De bestuurder van de bedrijfsbus was onderweg van Wierden naar Nijverdal en wilde links afslaan. De automobilist reed vanuit Nijverdal richting Wierden. Op de kruising botste ze frontaal op elkaar. De automobilist is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Op de N35 is de rechterrijstrook afgesloten.
Er staan files in beide richtingen op de N35. Beide voertuigen zijn met flinke schade afgesleept.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.