Nieuws

112 nieuws: Ongevallen op A28 en autobrand in Mariënberg

In dit bericht houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

21.00 uur I Bestelwagen uitgebrand in Mariënberg

Brand heeft vanavond een bestelwagen verwoest die aan Beerzerweg in Mariënberg stond geparkeerd. Door nog onbekende oorzaak vatte de auto vlam en tijdens de brand is de bestelwagen tegen een container gerold, die vervolgens ook in brand vloog. De brandweer heeft het voertuig niet meer kunnen redden en de politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.
Bestelwagen verwoest door brand
Bestelwagen verwoest door brand © News United / Kevin Gerrits

17.00 uur I Ook aanrijding bij De Lichtmis

Na het ernstige ongeluk op de A28 bij Staphorst gebeurde op bij De Lichtmis nog een ongeluk. Daarbij waren drie voertuigen betrokken. Door de aanrijding waren twee van de drie rijstroken gestremd.
Ook aanrijding op de A28 bij De Lichtmis
Ook aanrijding op de A28 bij De Lichtmis © Henry Wallinga

15.45 uur | Ernstig ongeval A28

Op de A28 is een ernstig ongeval gebeurd ter hoogte van Staphorst. Hierbij is een camper achterop een vrachtwagen gebotst. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en plaatsten schermen rond de plaats van het ongeval.
De weg is dicht van Groningen richting Zwolle, ter hoogte van De Wijk. Verkeer kan omrijden via Heerenveen of over de A7 en de A32.
Ernstig ongeval op de A28
Ernstig ongeval op de A28 © Persbureau Meter

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.