Nieuws

112 nieuws: Ernstig ongeval op N762 bij Sint Jansklooster en steekincident in Nijverdal

Ongeluk op de N762 bij Sint Jansklooster
Ongeluk op de N762 bij Sint Jansklooster © Compact Media
In dit bericht houden we je deze zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

11.30 uur | Traumaheli opgeroepen bij botsing op N762

Op de N762 (Flevoweg) bij Sint Jansklooster is een ernstig ongeluk gebeurd. Op de kruising bij De Leeuwte is een personenauto tegen een busje met aanhanger gebotst. De personenauto kwam na de klap in de greppel terecht. De bestuurster werd door hulpdiensten uit het voertuig bevrijd en is met spoed en onder begeleiding van een trauma-arts naar het Isala ziekenhuis in Zwolle gebracht. De opgeroepen traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet om het slachtoffer te vervoeren. De weg is ter hoogte van het ongeval afgesloten. Politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.
Botsing tussen busje met aanhanger en personenauto op N762
Botsing tussen busje met aanhanger en personenauto op N762 © Compact Media

07.15 uur | Automobiliste uit sloot gehaald bij Vriezenveen

Een automobiliste is zaterdagochtend op de Veenweg tussen Daarlerveen en Vriezenveen van de weg geraakt en in de sloot beland. De melding kwam binnen via een Emergency Call. De vrouw was in eerste instantie moeilijk vindbaar. Uiteindelijk heeft de brandweer haar locatie gevonden via een beschadigde boom. De hulpdiensten hadden vervolgens een uur nodig om de vrouw uit de auto te bevrijden. Het slachtoffer is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Enschede gebracht.
Automobiliste raakt van de weg en belandt in de sloot
Automobiliste raakt van de weg en belandt in de sloot © Floris Kayim / News United

03.10 uur | Auto rolt van de dijk bij Deventer

Vannacht rond 3:10 uur zijn twee inzittenden van een personenauto met de schrik vrijgekomen na een eenzijdig ongeval op de Bandijk tussen Deventer en Terwolde. De auto raakte van de weg en rolde over de kop de dijk af. De bestuurder en bijrijder konden zelf uit het voertuig komen. Ze zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar raakten niet ernstig gewond. Agenten ter plaatse gaven aan dat de bestuurder verklaarde door dichte mist in de bocht van de weg te zijn geraakt. De auto is door een bergingsbedrijf de dijk weer opgetrokken en afgevoerd.
De auto raakte van de weg en rolde over de kop de dijk af
De auto raakte van de weg en rolde over de kop de dijk af © Rens Hulman / News United

23.30 uur | Jongen gewond bij steekincident Nijverdal

Een jongen is gisteravond gewond geraakt na een steekincident aan de Bilderdijkstraat in Nijverdal. Rond half twaalf kwam de melding binnen. Meerdere politie-eenheden troffen het slachtoffer bebloed aan terwijl hij buiten op de stoeprand zat. De persoon die verdacht wordt van het steken kon ter plekke door de politie worden aangehouden. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is nog niets bekend. De forensische opsporing is later in de nacht ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen.
Jongen gewond bij steekincident Nijverdal
Jongen gewond bij steekincident Nijverdal © Bert Kamp / News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.