nieuws

HHC Hardenberg lijdt ondanks goed begin ruime nederlaag bij Spakenburg

HHC Hardenberg is zaterdagmiddag hard onderuit gegaan bij Spakenburg. De ploeg van trainer Marcel Groninger verloor met maar liefst 5-1 en kan daardoor de tweede plek in de topklasse vergeten.
HHC begon sterk aan het duel in Spakenburg en kreeg de nodige mogelijkheden. Na dertien minuten zette Koos Werkman de bezoekers verdiend op voorsprong. HHC bleef de bovenliggende partij, totdat Sven Weustink de bal na 24 minuten achter zijn eigen doelman werkte. Spakenburg werd in het zadel geholpen en kwam na een half uur zelfs op voorsprong via Kees Tol.
HHC kreeg ook na rust voldoende kansen om de gelijkmaker op het scorebord te zetten, maar de bezoekers waren niet scherp in de afronding. Kees Tol was dat wel en hij tekende na 77 minuten voor de 3-1. Tol was ook verantwoordelijk voor de 4-1. Via invaller David van de Groep werd het vlak voor tijd zelfs nog 5-1. HHC kon bij een zege nummer twee Spakenburg nog achterhalen, maar nu bedraagt de achterstand acht punten met nog drie wedstrijden te spelen.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.