nieuws

Sport bij RTV Oost 18 en 19 april

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal en de Enschede Marathon.
In Sport op Zaterdag om 21.20 uur aandacht voor de Overijsselse derby in de topklasse tussen HHC Hardenberg en Sportclub Genemuiden. Nog meer voetbal met ZAC uit Zwolle. Die ploeg kan zich kronen tot kampioen in de derde klasse. En natuurlijk aandacht voor de voorbereidingen op de Enschede Marathon. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

Live verslag van de Enschede Marathon
Zondag om 09.30 uur start de uitzending met een verslag van de wedstrijdlopers en wordt vervolgd met een uitgebreid verslag van de recreatieve lopers.
Behalve de wedstrijd staan in de live-uitzending van TV Oost de unieke sfeer bij de Enschede Marathon en de beleving van deelnemers en publiek centraal. Te zien zijn onder meer de binnenkomst van de wedstrijdlopers en recreanten en sfeerimpressies die eerder op de dag langs het parcours zijn gemaakt.
Ook Radio Oost besteedt aandacht aan bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs, die allen op zondag spelen. Go Ahead Eagles reist af naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Feijenoord. Aanvang 12.30 uur. Een Overijsselse derby met de wedstrijd van Heracles Almelo die de spelers van PEC Zwolle ontvangt in het Polmanstadion. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. FC Twente speelt om 16.45 uur uit tegen FC Utrecht.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.