Nieuws

112 Nieuws: Politie vindt 400 kilo illegaal vuurwerk | Automobilist gewond na botsing tegen boom in Heeten

Automobilist gewond na botsing tegen boom
Automobilist gewond na botsing tegen boom © Jan Willem Klein Horstman/News United
In dit bericht houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

14:45 | Politie treft 400 kilo illegaal vuurwerk én grote hoeveelheid illegaal tabak aan in Hengelo

De politie heeft donderdagavond 27 oktober twee mannen uit Hengelo aangehouden voor het bezit van een grote hoeveelheid professioneel vuurwerk. Het gaat om ruimt 400 kilo. Daarnaast vond de politie ook 80.000 euro aan illegale tabak. Lees het volgende bericht hier.

07.20 | Auto slaat over de kop en belandt ondersteboven in weiland

Op de Burgemeester Slompweg bij Onna is gisteravond ter hoogte van de provinciale grens tussen Drenthe en Overijssel een auto over de kop geslagen en ondersteboven in een weiland beland. De bestuurster liep letsel op, maar hoefde na een behandeling ter plaatse door ambulancepersoneel niet mee naar het ziekenhuis. De auto is door brandweermensen weer rechtop gezet, maar bleek zo zwaar beschadigd dat de wagen total loss is verklaard.
Brandweer zet auto in weiland weer rechtop
Brandweer zet auto in weiland weer rechtop © Compact media

07.00 | Auto rijdt tegen boom in Heeten

Op de Schoonhetenseweg in Heeten reed vanmorgen vroeg even na half zes een auto tegen een boom. De bestuurder raakte daarbij gewond. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Uit onderzoek naar de toedracht van het ongeval bleek dat de automobilist in een bocht rechtdoor is gereden. De auto raakte een boom en een aantal houten palen die in de berm lagen. De schade aan de auto behoorlijk groot.
Auto tegen boom gebotst
Auto tegen boom gebotst © Jan Willem Klein Horstman/News United

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.