Nieuws

112 Nieuws: man in buik gestoken in Hengelo | ernstig ongeval Haaksbergen

In dit bericht houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

18.05 uur | Steekincident Hengelo

Een man is vanavond in zijn buik gestoken in Hengelo. Het incident gebeurde aan de Krabbenbosweg, bij de rotonde Krabbenbosplein. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft het gebied afgezet en doet onderzoek.
De politie doet onderzoek aan de Krabbenbosweg
De politie doet onderzoek aan de Krabbenbosweg © News United

17.40 uur | Ernstig ongeval

Een motorrijdster is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing buiten Haaksbergen. Ze botste door onbekende oorzaak op een auto. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter werd later geannuleerd.
De politie onderzoekt wat het ongeval heeft veroorzaakt
De politie onderzoekt wat het ongeval heeft veroorzaakt © News United / Dennis Bakker

17.20 uur | Aanhouding in Steenwijk

De politie heeft iemand opgepakt die betrokken zou zijn bij vechtpartijtjes in Steenwijk. De politie spreekt van 'schermutselingen', onder meer bij de school CSG Eekeringe. Aanvankelijk kreeg de politie een melding van een steekincident, maar of er daadwerkelijk gestoken is, is niet bekend.
De politie heeft iemand opgepakt in de buurt van de school CSG Eekeringe
De politie heeft iemand opgepakt in de buurt van de school CSG Eekeringe © Compact Media

12:30 | Hulpdiensten rukken massaal uit voor gewonde mountainbiker

Een mountainbiker is vanmiddag gewond geraakt in een natuurgebied bij Hellendoorn. De fietser lag ruim 400 meter van de openbare weg af en hulpdiensten kon daardoor niet makkelijk bij het slachtoffer komen. Twee ambulances, meerdere politievoertuigen en twee brandweerwagens kwamen naar het bosperceel om de gewonde man naar de dichtstbijzijnde weg te brengen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.
Hulpdiensten bij het bosperceel net buiten Hellendoorn
Hulpdiensten bij het bosperceel net buiten Hellendoorn © News United/ Bert Kamp

1:20 | Schuur brandt uit in Nijverdal

Aan de Vondelstraat in Nijverdal is vannacht een schuurtje uitgebrand. De blusploegen van Nijverdal en Hellendoorn hebben de brand geblust. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.
Van de schuur blijf weinig meer over
Van de schuur blijf weinig meer over © News United/ Bert Kamp

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.